• SECURE ONLINE SHOPPING
  Pay at BlackBoxPublishers.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits enter your information through our secure SSL-problem-free in procedure.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  We ship your orders worldwide. The shipping costs are automatically calculated by the weight of your order.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Buy credits to publications to order. You can save up to 25% on your purchases.

Customer engagement and experience in the fitness sector

By: Herman Rutgers

Price: € 49.95

Klantbetrokkenheid en belevenis in de fitness sector

(Engelstalig boek)

Met meer dan 52 miljoen leden is fitness de grootste sport in Europa. Met een penetratiegraad van ongeveer 15% van de totale bevolking heeft de markt echter nog niet zijn volledige potentieel bereikt. Er zijn veel kansen om te groeien en de doelstelling van EuropeActive van 80 miljoen leden in 2025 te bereiken.

Om deze uitdaging aan te gaan, moet de sector zich richten op het vinden van manieren om bestaande leden en klanten langer te houden en nieuwe doelgroepen te bereiken. De term klantbetrokkenheid en klantervaring verschijnt regelmatig in literatuur. Kort gezegd gaat het om de perceptie die klanten hebben over al hun interacties met een organisatie.

Hoe behoud ik mijn sportschool leden?

De focus van vele fitnessclubs en personal trainers ligt op het binnenhalen van nieuwe klanten/leden, echter om echt succesvol te zijn is het behoud van de bestaande klanten/leden net zo belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat de helft van de leden die onder begeleiding sporten hun lidmaatschap niet behouden voor een volledig jaar. Hoe kunnen wij deze leden behouden en niet verliezen na een periode van 1 jaar?  

Positieve ervaring

Als de fitnesssector een ervaring biedt die klanten leuk vinden, zullen zij een positief gevoel hebben en zullen zij waarschijnlijk meer positieve berichten verspreiden. Deze klanten zullen ook langer klant blijven, zullen hun aankopen verhogen en zullen hun loyaliteit en retentie vergroten. Hoe kan jij een positieve ervaring bieden?
 
Klantenbinding

Dit boek is geschreven voor clubleden en managers in de gezondheids- en fitnesssector die meer willen weten over de manieren en middelen om hun bedrijf te verbeteren. Om deze reden bevat het boek bijdragen van verschillende experts, zowel uit de academische wereld als uit het bedrijfsleven, maar ook enkele interessante casestudy's en praktische strategieën over het verbeteren van de bedrijfsvoering op het gebied van klantbetrokkenheid en ervaring.

Let op: Dit boek is in de Engelse taal geschreven!

 • Amount of pages: 162
 • Deliverytime: 3 working days
 • Type: Books
 • Related products: EuropeActive's Essentials of Motivation and Behaviour Change, Member retention in fitnessclubs
 • Language: English
 • Categorie├źn: Management EuropeActive
 • Binding method: Hardcover