• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

The future of health & fitness

Von: Herman Rutgers

Preis: € 49.50

De toekomst van de gezondheid

(Engelstalig boek)

Overgewicht in Europa

De bevolking van de Europese Unie met meer dan 500 miljoen mensen is meer sedentair* geworden en minder fysiek actief. Zowel jongeren als ouderen bewegen minder. In het dagelijks leven zit men veel: je zit op werk, kinderen zitten op school en krijgen steeds minder gym lessen. Minder mensen wandelen of fietsen maar pakken een scooter of auto.

Uit studies over lichaamsbeweging en sport is gebleken dat 60% van de bevolking weinig of geen lichaamsbeweging krijgt om de gezondheid te bevorderen. In de EU heeft 52% van de volwassen bevolking nu te zwaar en is 17% zwaarlijvig. Jaarlijks overlijden dezelfde hoeveelheid mensen aan overgewicht als aan roken! Het is in deze context van deze enorme uitdaging om mensen meer te laten bewegen en gezonder te eten.

EuropeActive heeft als doel om meer Europeanen actief te krijgen tegen 2025.

 

Wetenschappelijk bewijs rondon negatieve gezondheidsgevolgen

Dit boek is een unieke verzameling van bijdragen van 13 experts over de negatieve gezondheidsgevolgen van weinig tot geen lichaamsbeweging en geeft inzicht in kengetallen. Daarnaast geeft het wetenschappelijk bewijs rond de medische, psychologische en economische voordelen van fysieke activiteit, lichaamsbeweging en fitness voor alle leeftijden. Het boek bevat veel aanbevelingen over hoe Europeanen actiever kunnen worden.

De doelgroep van het boek is breed: exploitanten van gezondheidsclubs, wetenschappers, studenten, fitnessprofessionals, beleidsmakers en nog veel meer

*Met sedentair gedrag worden activiteiten bedoeld waarbij het energieverbruik niet boven het rustmetabolisme (1.0-1.5 MET) uitkomt.

Let op: Dit boek is in de Engelse taal geschreven!

 • Anzahl der Seiten: 227
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Art: Bucher
 • Ähnliche Veröffentlichungen: Fitness Markt en Trend Rapport 2014 - 2016 - 2018
 • Sprache: Englisch
 • Bindwijze: Hardcover