• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

Growing the fitness sector through innovation

Von: Jan Middelkamp

Preis: € 54.95

Engelstalig boek

Groei van de fitnessmarkt

De Europese gezondheids- en fitnesssector bestaat uit ongeveer 48.000 faciliteiten, 50 miljoen leden en 400.000 werknemers. De Europese markt heeft een waarde van bijna 30 miljard euro en is daarmee de grootste fitnessmarkt ter wereld. Al tientallen jaren is deze sector consequent gegroeid in aantal leden, clubs en professionaliteit. Een belangrijke factor in deze ontwikkeling is de innovatieve kracht van fitnessondernemers, professionals en anderen. Elk jaar ontstaan er nieuwe concepten, producten, programma's en systemen.

Toekomst fitnessbranche

In de fitnesssector wordt de visie gepromoot dat fitnessclubs niet alleen de leden in de club zelf moeten beïnvloeden, maar ook gezondheidsbevordering ondersteunen in andere settings, zoals thuis, op het werk en buitenshuis. Fitnessclubs kunnen het middelpunt zijn van motivatie en onderwijs, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van gezondheid gerelateerde gedragsverandering.

Innoveren

Het doel van dit boek is om een ​​nog meer innovatieve sector te helpen creëren als een van de drijvende krachten achter het plan om meer Europeanen vaker, meer actief te krijgen. Deze kernmissie van EuropeActive is niet alleen voor de groei van de sector, maar ook om meer mensen actief te krijgen buiten deze fantastische industrie.

De belangrijkste doelgroep voor dit boek zijn clubeigenaren en managers in de gezondheids- en fitnesssector die nieuwe zakelijke kansen willen opbouwen en nieuwe doelgroepen willen bereiken door middel van innovatie. Dit boek presenteert belangrijke inzichten, inspirerende voorbeelden en praktische hulpmiddelen en ideeën om de fitnesssector verder te laten groeien door middel van innovatie.

LET OP: Dit boek is in het Engels geschreven.

 • Anzahl der Seiten: 216
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Art: Bucher
 • Ähnliche Veröffentlichungen: The future of health & fitness
 • Sprache: Englisch
 • Bindwijze: Hardcover